Posvećeni smo našim partnerima & korisnicima

Iskustvo je pokazalo da diplomirani studenti često nemaju potrebne praktične kompetencije na početku karijere. Po završetku programa stažiranja, kompanija ima mogućnost da zaposli iskusnog, motivisanog mladog radnika koji poznaje sistem, posao i korporativnu kulturu kompanije u kojoj radi.

Portal ahk-praksa.com nastao je na inicijativu Nemačko-srpske privredne komore i Univerziteta u Beogradu, u cilju stručnog usavršavanja studenata i njihovog boljeg povezivanja sa tržištem rada, kao i zajedničkog rada na jačanju odgovora sistema visokog obrazovanja u na potrebe privrede u Srbiji.

Parteri portala su kompanije članice AHK Srbije koje su prepoznale značaj praktikantskog stažiranja u svojim delatnostima, pružajući studentima podršku i mogućnost za kvalitetno učenje i profesionalan razvoj. Partneri imaju važnu ulogu u kvalitetnom radu i promociji  AHK portala.

Inicijativa „Modelom nemačkog poslovanja do radnog iskustva“ Nemačko-srpske privredne komore i Univerziteta u Beogradu namenjena je studentima završnih godina osnovnih i master studija Univerziteta u Beogradu koji žele da steknu prva radna iskustva i na taj način poboljšaju svoje šanse na tržištu rada.

Oglašavanje otvorenih praktikantskih pozicija

Oglašavanje otvorenih praktikantskih pozicija na portalu www.ahk-praksa.com je besplatno. Potrebno je da popunite formular i dostavite osnovne informacije o kompaniji i otvorenoj poziciji (detaljna uputsva se nalaze u formularu). U najkraćem mogućem roku će Vam se javiti saradnik iz AHK Srbije sa detaljnim uputstvom.

FORMULAR ZA OGLAŠAVANJE OTVORENIH POZICIJA NA PORTALU

PREUZMITE FORMULAR

**************************************************************

Partner portala

Partneri portala pomažu da kvalitetno promovišemo i održavamo portal. To su članovi Nemačko-srpske privredne komore ili kompanije sa nemačkim kapitalom koje posluju u Srbiji.

Postanite i Vi deo društveno-odgovorne zajednice, a mi ćemo se pobrinuti da Vaše delovanje kvalitetno ispromovišemo! Promotivni paket partnerstva obuhvata:

  • promociju Partnera portala i njegove uloge u projektu putem komunikacijskih kanala AHK Srbije i medija
  • sponzorisane objave oglasa Partnera na društvenim mrežama prema željenoj ciljnoj grupi
  • logotip na naslovnoj strani i svim podstranama portala (osim u oglasima drugih kompanija)
  • baner unutar kompanijskog profila, u zaglavlju oglasa, dimenzije 1430 x 420 px

Promo cena paketa:

400€ za period od godinu dana (za članove AHK Srbije)

600€ za period od godinu dana (za firme koje nisu član AHK Srbije)

**************************************************************

Baneri

Menu tab “Za studente”

Levi “sidebar”
Vertikalni (animirani) baneri
160 x 600 px ; GIF format
(Portrait)

Desni “sidebar”
Pravougaoni (animirani) baneri
300 x 250 px ; GIF format
(Landscape)

Srednji gornji “ispod header-a”
Horizontalni (animirani) baner
728 x 90 px ; GIF format
(Landscape)

Cena:

100€ za period od mesec dana (za članove AHK Srbije)

150€ za period od mesec dana (za firme koje nisu članovi AHK Srbije)

Oglasite otvorenu praktikantsku poziciju u Vašoj kompaniji i priključite se zajedničkom pilot projektu AHK Srbije i Univerziteta u Beogradu. Ne zaboravite – nove ideje  pokreću inspiraciju i motivaciju, poboljšavaju trenutne procese i nadmašuju ciljeve!

Kontakt formular za kompanije i institucije

    Označavanjem ovog polja Vi potvrđujete Vašu saglasnost sa odredbama zaštite podataka Nemačko-srpske privredne komore, kao i da pristajete na korišćenje podataka dostavljenih putem ovog obrasca u svrhu organizovanja ovog sajta. Vaši podaci neće biti korišćeni u bilo koje druge svrhe.

    Partneri portala