Loading...
Posetite sajt Nemačko-srpske privredne komore

 AHK Srbija – Uspeh povezuje!

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) pripada sistemu nemačkih spoljno-trgovinskih i industrijskih komora, sa 140 kancelarija u 92 zemlje širom sveta. Predstavlja najveću bilateralnu privrednu komoru u Srbiji i idealnu platformu za kontakte između nemačkih, srpskih i internacionalnih kompanija.

AHK Srbija:

» Najveća mreža nemačkih i srpskih predstavnika privrede «
» Zastupnik interesa kompanija članica u privredi i politici «
» Savetodavna podrška srpskim privrednicima prilikom ulaska na nemačko tržište «
» Usluge po meri savremenog poslovanja «
» Razvoj i unapređenje dualnog obrazovanja u Srbiji «

…i još mnogo toga!

350

kompanija
članica

50

događaja
godišnje

8000

posetilaca na
AHK događajima

AHK Srbija – primeri dobre prakse

Nemačko-srpska privredna komora već dugi niz godina pruža šansu studentima da steknu svoja prva radna iskustva. Četvoro bivših praktikanata je sada deo tima AHK Srbije i ravnomerno doprinose uspešnom radu Komore. Pročitajte njihova iskustva i pružite i Vi šansu mladim ljudima da razviju svoj potencijal u Vašoj kompaniji!

Kroz višemesečnu praksu sam imao priliku da prođem kroz više sektora u Komori, i uz malo sreće, da se zaposlim na poziciji koja mi je bila najinteresantnija. Učenje i rad sa mojim mentorima, sadašnjim kolegama, na izazovnim projektima me je stimulisalo i omogućilo dobru osnovu za brz napredak.

Stevan Đurić, Koordinator projekata, AHK Srbija

Na završnoj godini studija sam se prijavila za praksu, sa željom da primenim teorijska znanja u organizaciji. Praktično angažovanje je podstaklo moje samopouzdanje i entuzijazam, tako da sam danas deo tima koji svakodnevno komunicira i odgovara na potrebe članova Komore.

Tara Jevremović, sektor za članstvo i manifestacije, AHK Srbija

Učenje u produktivnoj radnoj okolini uz odličan mentorski tim, motivisalo me je da dam svoj maksimum i otvorilo mi je vrata u instituciji poput Komore. Nadam se da će i drugi studenti dobiti ovakvu šansu u kompanijama u Srbiji, jer je ona temelj za dalji profesionalni razvoj.”

Vukašin Kolarević, Asistent u sprovođenju projekata, AHK Srbija

Partneri portala