Preostalo vreme trajanja oglasa
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Tradicionalno, i ove jeseni, kompanija Hemofarm poziva najbolje studente završnih godina osnovnih i master studija kao i diplomce stručnih fakulteta u Srbiji da se prijave na jedan od dva aktuelna konkursa: jednogodišnji Program za obrazovanje Hemofarm fondacije “MOŽEŠ I TI“ ili šestomesečni program plaćene prakse “CHANCE TO ADVANCE” u ovoj kompaniji.

Konkurs Hemofarm fondacija namenjen je najboljim studentima završnih godina osnovnih i master studija na medicinskim, farmaceutskim, tehnološkim, hemijskim ili fakultetima za fizičku hemiju. Oni imaju priliku da se prijave za učešće u Programu za obrazovanje „MOŽEŠ I TI“ koji obuhvata mesečnu stipendiju, mentorsku podršku kao i stručnu praksu u Srbiji i Nemačkoj. Konkurs za 10 budućih stipendista Hemofarm fondacije otvoren je za studente državnih univerziteta u Srbiji koji su u dosadašnjem studiranju ostvarili prosek ocena najmanje 8,50 i lošijeg su imovinskog stanja. O uslovima konkursa i načinu prijave studenti se mogu informisati na internet prezentaciji Hemofarm fondacije www.fondacijahemofarm.org.rs.

Takođe, diplomci i studenti koji su upisali ili završili master studije na tehnološkim, farmaceutskim, elektrotehničkim, mašinskim, hemijskim i fakultetima za fizičku hemiju mogu da se prijave i na Program plaćene prakse “CHANCE TO ADVANCE” u kompaniji Hemofarm. Ovim programom predviđeno je da 10 praktikanata stekne stručna znanja i iskustvo u proizvodnim kompleksima Hemofarma u Vršcu i Šapcu, i da u sektorima proizvodnje, inženjeringa i upravljanja kvalitetom uči od vrhunskih stručnjaka uz primenu najnovije tehnologije u proizvodnji lekova. Program prakse traje od novembra 2020. do maja 2021. godine, a svi zainteresovani svoju biografiju i motivaciono pismo mogu poslati na e-mail adresu praksa@hemofarm.com i dodatno se informisati o programu na veb prezentaciji Hemofarma www.hemofarm.com.